Wandel voor Hulphond Nederland 2011

wandel voor hulphond

Op maandag 25 april 2011 (tweede paasdag) zal op het recreatiegebied Bussloo, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer, de derde editie van “Wandel voor Hulphond” plaatsvinden. Deze wandeling is niet alleen de leukste maar ook de grootste hondenwandeling van Nederland.

De grootste hondenwandeling van Nederland
Vorig jaar liepen er maar liefst 1605 honden mee en daarbij ruim 2551 hondeneigenaren! Organisator Royal Canin hoopt het record dit jaar ruimschoots te verbeteren. Over records gesproken, Hulphond Nederland heeft in 2010 maar liefst 55 hulphonden weten te plaatsen en dat is een nieuw record! De doelstelling voor 2011 is: het plaatsen van 65 hulphonden.

Aan deze dag zullen diverse bekende Nederlanders belangeloos meewerken.

Het is niet alleen een geweldige hondenwandeling. Het evenemententerrein van het recreatiegebied zal ook nog eens gevuld zijn met diverse bekende Nederlanders, verschillende shows, demonstraties, attracties, horeca en nog veel meer.

De wandelroute
De wandeling is een route rondom een deel van het water op recreatiegebied Bussloo en er is ook een route voor mensen in een rolstoel.

De route langs het water is ca. 3 kilometer lang en de route over het fietspad (geschikt voor mensen in een rolstoel) is ca. 4 kilometer lang.

Voor u aan de route begint kunt u een stempelkaart ophalen op het evenemententerrein rondom kiosk “De Robberskamp”. Met deze stempelkaart kunt u langs de route bij de stempelpost een stempel halen. Als u uw stempel ontvangen heeft kunt u de stempelkaart weer inleveren op het evenemententerrein en zult u een leuk presentje ontvangen. (Maximaal 1 per adres)

Deelnemers mogen op een zelf te bepalen tijdstip tussen 11.00 en 16.00 uur beginnen met de wandeling.

tshirt wandel voor hulphondBijdrage voor Hulphond Nederland
De bijdrage voor deze wandeling is €2,50 per deelnemende hond. Dit bedrag is volledig bestemd voor Hulphond Nederland en zal door Royal Canin worden verdubbeld. U krijgt ook de mogelijkheid om tijdens het inschrijven een “leuke wandel voor hulphond” shirt te bestellen voor €7,50!

U en uw hond(en) worden niet vergeten
Voor elke ingeschreven hond waarmee u deelneemt:
* Doet u iets goeds voor Hulphond Nederland.
* Ontvangt u een leuke tas met presentjes, waarbij ook de hond niet vergeten wordt.
* Elke deelnemer maakt kans op een jaar lang gratis Royal Canin gezondheidsvoeding voor de hond.

Heeft u ook zo’n zin gekregen om mee te wandelen en iets goed te doen voor Hulphond Nederland?
Schrijf jezelf dan nu in!