Uw hond bij de show Cesar Millan Live?

Show Cesar Millan

Voor de show Cesar Millan Live worden er honden gezocht met alledaagse problemen die gebruikt kunnen worden om mensen te helpen, te leren en de relatie tussen de hond te verbeteren. Er zijn drie stappen voordat je in de show kan komen.

1. De honden zoektocht
Hondeneigenaars kunnen hun hond inschrijven voor de show via het aanmeldingsformulier op de website van Cesar Millan Live. Alle formulieren zullen bekeken worden. Nadat alle formulieren zijn doorgenomen worden de honden uitgekozen die naar de hondenselectie mogen komen.

2. De hondenselectie
De hondenselectie zal plaats vinden op de dag van elke show (of in sommige gevallen een dag ervoor, de tijd en locatie krijgt u te horen). Als u op de selectie bent betekent het niet direct dat uw hond automatisch gekozen is om gebruikt te worden tijdens de show. Zoals u weet is een show een live evenement. Het moet zeker zijn dat de honden die gekozen worden:
– De dingen demonstreert die gedemonstreerd moeten worden.
– Gezond en geschikt is voor gebruik in de show.
– Er zijn ook reserve honden voor als één van de gekozen honden op het laatste moment ziek of niet aanwezig is. Reserve honden zullen ook geselecteerd worden op de hondenselectie.

3. De show
Gedurende de show zullen alle honden backstage verblijven in een bench en in de gaten gehouden worden door een dierenarts. Ook zal er een gekwalificeerde handler aanwezig zijn om ter plaatse de hond te onderzoeken. Eigenaars van de honden zijn welkom om bij hun honden te blijven of de omgeving te bekijken voor de show. Eigenaren hebben speciale plekken voor de show en zullen naar het podium geroepen worden om met Cesar te praten over de hond gedurende de show.

Wat voor honden worden er gezocht?
Als u een gesocialiseerde hond heeft die in de volgende beschrijving past:
– Een hyperactieve volwassen hond (ouder dan 3 jaar) die tijdens het wandelen aan de lijn trekt.
– Een jonge hond (9 maanden – 3 jaar) die zich haast naar het eten (blijft niet netjes zitten en wachten op het eten).
– Een jonge hond (9 maanden – 3 jaar) die weinig manieren heeft met het begroeten van mensen.
– Een hond (iedere leeftijd)die geobsedeerd is door een object zoals bijvoorbeeld een bal, speeltje, etc.

Wat voor honden worden er niet gezocht?
Cesar’s eerste verantwoordelijkheid is naar de honden waarmee hij werkt. Omdat het een live show is heeft hij maar een beperkte tijd. Daarom worden geen honden gevraagd met problemen die een langdurige training vereisen om opgelost te worden. Er wordt gezocht naar honden met alledaagse problemen die de mensen thuis ook tegenkomen zodat de mensen hiervan kunnen leren. Om die reden zoeken we geen honden die agressief zijn tegenover mensen of andere honden of honden die te nerveus zijn waardoor het niet eerlijk is om ze tijdens de show te gebruiken. Cesar zal de problemen van de honden bespreken tijdens de live show, maar voor het belang van de hond zal hij dit doen door middel van een video en een verklaring waarom deze problemen voorkomen en welke stappen genomen moeten worden om het probleem op te lossen.

Klik hier om naar het online inschrijfformulier te gaan.