Cesar Millan LIVE in België uitverkocht

Cesar MillanUpdate
De show van hondenfluisteraar Cesar Millan in de Lotto Arena raakte heel snel uitverkocht! Gezien de steeds groeiende vraag naar kaarten, verhuist de show naar het Sportpaleis. Kaartjes kunt u bestellen via www.cesarmillanlive.com. De kaarten met vermelding ‘Lotto Arena’ worden ongeldig gemaakt. Wie al kaarten in zijn bezit heeft voor deze liveshow van Cesar Millan op vrijdag 6 mei, krijgt nieuwe kaarten voor het Sportpaleis toegestuurd. Wilt u met uw hond te zien zijn op de show? Lees dan snel Uw hond bij de show Cesar Millan Live?

Cesar Millan, bekend van de serie “Dog Whisperer” op National Geographic Channel, komt naar België met een liveshow. Dat Cesar ook in de lage landen veel fans heeft moge duidelijk zijn. Zowel de Belgische als Nederlandse shows zijn volledig uitverkocht! “Cesar Millan LIVE”  in België vindt plaats op 6 mei 2011 in de Lotto Arena in Antwerpen, en de Nederlandse show vindt plaats op 7 mei 2011 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Tijdens het livespektakel demonstreert Cesar hoe mensen een belangrijke rol kunnen spelen in de gedragsproblemen van hun hond. Hij laat met van tevoren geselecteerde honden en hun eigenaren het belang van de juiste energie en leiderschap zien. Voor de rest biedt Cesar waardevolle tips om ervoor te zorgen dat jouw hond kalm en in balans (calm and assertive) is en hoe die dat blijft.

N.B.:
Cesar Millan LIVE is bedoeld om gedragsverandering bij mensen teweeg te brengen, daarom zijn er geen honden toegestaan. Alleen toegang voor vooraf geselecteerde honden. De show is in het Engels.