Erkemeder-hondendag 5 juli 2014

De Erkemeder-hondendag is een ieder jaar terugkerend evenement dat op de eerste zaterdag van juli wordt gehouden. Dit jaar is dit evenement op zaterdag 5 juli 2014. Het wordt grotendeels op het hondenstrand gehouden.

Dit evenement is fun voor baas en hond die op het hondenstrand los mag lopen. Er zijn heel veel activiteiten om naar te kijken, maar ook activiteiten waaraan je met je hond kunt deelnemen.

Wat is er niet leuker dan samen met je hond plezier te maken. Verder kun je natuurlijk ook met je hond gaan zwemmen, ravotten hardlopen en graven op het 1,5 kilometer lange strand. Niks moet, alles mag.

Verder is er een grote braderie waar je van alles voor je hond kunt kopen, zoals speeltjes, denk- en activityspellen, riemen, halsbanden, heupgordels, koekjes, voeding en kleding. Bij deze marktkraampjes dienen de honden wel aangelijnd te zijn.

En als je dorst of trek heb gekregen dan kon je bij strandpaviljoen de Jutter bij de snackbar fris, friet, andere snacks en ijs afhalen, maar je kunt ook op het terras of in het paviljoen zitten samen met uw (aangelijnde) hond en iets van de uitgebreide menukaart nemen en voor uw hond staan er aan de hondenbar waterbakken en diverse hondenkoekjes klaar.

Activiteiten Erkemeder-hondendag

Er zijn ook nog activiteiten om met je hond aan deel te nemen en /of naar te kijken, zoals:
– Jack Russellrace
– dogfrisbee van Fly ‘m High
– Waterwerken van de New Foundlanders
– Dog Dance wedstrijden
– Para agility
– Hondenfotografen
– Demonstratie pakwerk
– Gedragstherapie
– hondenvoetbal
– hondenraces

Voor de kinderen is er een springkussen.

Overnachting en / of BBQ

Op deze hondendag is er een speciaal hondendag-kampeerarrangement en de BBQ voor deelnemers en bezoekers.

Overnachten: Je kunt de nacht vooraf en aansluitend aan deze hondendag kamperen tegen een speciaal tarief van € 16,00 per nacht (max. 8 personen per plaats). Deze prijs is inclusief 2 personen, 1 hond en exclusief toeristenbelasting. De auto mag met dit speciale hondendag arrangement en op het daarvoor beschikbaar gestelde veld naast uw kampeermiddel gezet worden.

Eind-BBQ: De eind-BBQ op het strand kost € 10,00 per persoon, dit is inclusief 5x vlees, salade, stokbrood en sausjes en exclusief drinken. Aanvang BBQ tussen 17.30 uur en 18.00 uur.

Bezoekersinformatie Erkemeder-hondendag

Plaats: Zeewolde (3896 LB)
Erkemederstrand Camping Horeca Jachthaven Dagrecreatie
Erkemederweg 79

De middelste ingang is voor het hondenstrand
Tijd: 1100 – 17.00 uur
Toegang: gratis

Bekijk voor meer informatie op de website erkermederhondendag.nl.