Animal Event 15, 16 en 17 april 2011

Animal EventOp 15, 16 en 17 april 2011 vindt de vijfde editie van Animal Event plaats in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek. Animal Event is in deze vijf jaar uitgegroeid tot het grootste educatieve dierenevenement van Nederland met jaarlijks zo’n 30.000 bezoekers. Dit lustrum belooft dan ook een groot feest te worden.

Tijdens dit 3-daagse evenement staan paarden, honden, katten en kleindieren centraal. Er worden dagelijks ruim 75 clinics, workshops en demonstraties gegeven door professionals. In de seminarzaal vinden seminars plaats, gericht op specifieke doelgroepen, zoals dierenartsassistenten, fokkers en hondentrainers. Ook zullen er ruim 150 stands aanwezig zijn die het promodorp vormen. De verenigingen, stichtingen en bedrijven die hier staan geven de bezoekers uitgebreide informatie over hun sport, huisdier of hun stichting.

Tijdens deze lustrumeditie van Animal Event wordt op zaterdag 16 april een bijzondere recordpoging ondernomen: zoveel mogelijk honden met hun pootjes in een doosje! De recordpoging ‘hond in ’t bakkie’ is door het tijdschrift Hondenleven en hondentrainster Hermina Stout van Dog Basic speciaal voor de vijfde editie van Animal Event opgezet.

Op zondag 17 april kun je meedoen met een demo canicrossen gegeven door canicross Nederland. Je kunt meedoen met je eigen hond, maar ook zonder hond mag je gerust meelopen.

Bezoekersinformatie Animal Event
Animal Event vindt plaats in Safaripark Beekse Bergen te Hilvarenbeek.
Het adres is:
Safaripark Beekse Bergen
Beekse Bergen 31
5081 NJ Hilvarenbeek

Openingstijden
Animal Event is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Entreeprijzen
Entreekaartjes kun je online bestellen en bij Free Record Shop en Van Leest. Ook kunt u een kaartje bij de kassa kopen.
Volwassenen: € 19,95
Kinderen t/m 11 jaar: € 18,95
Passe-partout volwassenen: € 29,95
Passe-partout kinderen t/m 11 jaar: € 27,95
Kinderen tot 3 jaar: gratis!
Honden zijn welkom op Animal Event, mits ze aangelijnd zijn en de hondenpoep opgeruimd wordt. Let op: indien nodig moet u het inentingsbewijs van uw hond kunnen tonen.

Met een entreekaart van Animal Event heb je gratis toegang tot het safaripark.

Voor meer informatie over het programma, clinicgevers en seminars verwijzen we je door naar de website van Animal event.