Martin Gaus terug op de buis met het programma Royal Canin DOG Challenge

Martin Gaus komt terug op de Nederlandse televisie met het programma “Royal Canin DOG Challenge” . De opnames voor dit hondenprogramma starten eind augustus liet Gaus op twitter weten.
Natte Neuzen
Deze nieuwe tv-show, een spelletjesprogramma voor honden, wordt vanaf vrijdag 28 oktober om 16.30 uitgezonden. De show is de vroegere Natte Neuzen, maar dan in een andere vorm.
Natte Neuzen Martin Gaus
In de 6 wekelijkse uitzendingen strijden 8 teams met ieder 10 honden op het hoogste niveau van de hondensport voor de felbegeerde beker. Dit grootschalige evenement zal plaatsvinden in het weekend van zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2011 bij Academy Bartels in Hooge Mierde. De spelonderdelen waarin de honden en hun baasjes het tegen elkaar gaan opnemen zijn:
• Flyball
• Agility estafette
• Water apporteren
• Treibball
• Apporteren van vreemde voorwerpen

De komende tijd zal Gaus dus vooral bezig zijn met het werven van mensen die denken dat hun hond een geschikte kandidaat is.

Wilt u zich inschrijven of wilt u meer informatie over dit nieuwe televisieprogramma? Dan kunt u terecht op de website: www.royalcanindogchallenge.nl/
Aan deze website wordt nu nog hard gewerkt. Vanaf komende vrijdagmiddag 17 juni kun je hier de complete informatie over het evenement vinden.