Hondenplanet Boulevard: Puppy staat op uit de dood, en meer

Puppy staat op uit dood
WALL-E is het nieuwste troeteldier van Amerika. De drie maanden oude puppy is namelijk een hondenzombie. Nadat het beestje een spuitje had gekregen, is hij weer opgestaan uit de dood.

De hond werd vorige week vrijdag samen met de rest van zijn nest gedumpt bij een asiel in Sulphur, in de staat Oklahoma. Omdat alle puppy’s ziek bleken te zijn, liet een dierenarts de beestjes inslapen waarna ze in een vuilnisbak werden gegooid.

De volgende ochtend werd iemand van de dierenbescherming gelokt door een luidkeels gejammer vanuit de kliko. Tot zijn verrassing bleek er een hondje in te zitten dat de dood had overwonnen.

Men heeft besloten het beestje WALL-E te noemen omdat deze robot ook de laatste van zijn soort was. De pup is op zoek naar een nieuw baasje. Bij het asiel regent het inmiddels aan potentiële baasjes die zijn geraakt door het schrijnende verhaal.

Benefietconcert voor gehandicapte honden
In feestzaal ’t Oude Gemaal aan de Loevesteinlaan in Den Haag wordt begin volgende maand een benefietconcert gehouden voor de Stichting Dierensteun La Vida.

Stichting Dierensteun La Vida zorgt voor nieuwe baasjes voor oude en gehandicapte honden uit binnen- en buitenland.
Op 2 april a.s. om 20.00 uur start de benefietavond. Er zal worden opgetreden door The Kelvinators (rockabilly), Peter White (country) en Renée Stevense (blues). Verder is er een loterij met leuke prijzen.

De entree bedraagt zeven euro. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de honden. Van de baromzet gaat tien procent naar het goede doel. Belangstellenden kunnen kaarten reserveren via olafenjet@tele2.nl.

BN’ers uit kleren voor Bridget Maasland/Dutchypuppy Foundation
Verschillende BN’ers gaan belangenloos uit de kleren voor Bridget Maasland die een erotisch getinte pin-up verjaardagskalender uitbrengt waarop twaalf BN’ers bijna naakt in gewaagde standjes poseren samen met een hond.

De heren die belangenloos voor Bridget uit de kleren gingen, zijn Jan Smit, Jan Kooijman en de wereldberoemde Amerikaanse choreograaf en So you think you can dance-jurylid Dan Karaty. Dit meldt het AD.

Hoogst waarschijnlijk gaan ook Chris Zegers, Jim Bakkum Sebastiaan Labrie en Johhny de Mol uit de kleren voor het goede doel. De honden waar de mannen mee op de foto zijn gezet, zijn grotendeels van de BN’ers zelf.

De volledige opbrengst van de kalender, die in september verschijnt, gaat naar de Dutchypuppy Foundation.