Duitse Herder Club Nederland Najaarsbokaal

Duitse Herder Club NederlandOp zondag 20 november organiseert de DHCN (Duitse Herder Club Nederland) een grote rashondenshow rondom de (Oud)Duitse Herder, waar je ook nog allerlei activiteiten kunt doen.

Op een hondenshow sta je over het algemeen niet heel erg lang in de ring om je hond voor te brengen. Om die reden zijn er op deze dag ook enkele activiteiten die je kunt doen samen met de hond.

Hondenschool Puppy’s Place heeft een behendigheidsparcours gereed staan, zodat je onder toeziend oog van enkele instructeurs kennis kunt maken met de behendigheidstoestellen. Ook wanneer je al behendigheid volgt met je hond ben je van harte welkom om hieraan deel te nemen.

Inschrijven

Voor velen kan het voorbrengen van een hond op show een drempel zijn om in te schrijven. Op deze show kun je echter ook ringtraining volgen zodat je de gelegenheid krijgt om de hond optimaal te kunnen voorbrengen.

De Voorinschrijving loopt tot en met zondag 13 november 2011. Op de showdag zelf is het ook mogelijk om in te schrijven. De inschrijving wordt dan niet vermeld in de catalogus en de certificaten worden nagestuurd.

keurmeesters

mevrouw Coby van Kessel;
mevrouw Jeanette Klaver;
mevrouw Anita Creemers.

Tijdens de hondenshow is er een leuke prijsvraag waar iedereen aan mee kan doen. Er worden meterslange posters tentoongesteld waarop verschillende foto’s met honden(gedrag) zichtbaar zijn. Op een formulier kun je de hondentaal beschrijven die je ziet op de foto. Wie het dichtst in de buurt komt van datgene wat deze honden duidelijk willen maken, is de winnaar. Voor de plaatsen 1 t/m 3 heeft de sponsor Casa Fera een leuke prijs beschikbaar gesteld.

Alle honden die meedoen aan deze show krijgen een leuke prijs mee naar huis.

Locatie

Adres: Ruitersportcentrum De Krimhoeve
Krimweg 92,
7351 AW Hoenderloo