Cesar Millan Liveshow in Nederland op 20 september 2014

‘s Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan komt in 2014 opnieuw naar Nederland om een show te geven. De populariteit van Cesar Millan is nog altijd erg groot en zijn tv-serie “Dog Whisperer” is in Nederland, en meer dan 100 andere landen, te zien op National Geographic.

In 2011 en 2012 was Cesar ook al in Nederland en waren zijn shows een groot succes.

De show “Cesar Millan Leader of the Pack Live” wordt gehouden op zaterdag 20 september 2014 om 19:30 in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Over Cesar Millan Leader of the Pack Live

Cesar geeft baasjes met zijn nieuwe liveshow handvatten voor de omgang van het baasje met zijn hond. Hij laat zien dat het niet gaat om ras, leeftijd, achtergrond of geslacht van een hond, maar hoe het baasje met zijn of haar hond om gaat.

Verder deelt Cesar in zijn liveshow bijzondere inzichten in de hondenpsychologie en krijg je te zien hoe alledaagse bezigheden gedragsproblemen kan veroorzaken bij honden.

Tijdens de liveshow geeft Cesar ook een aantal demonstratie demonstraties om het belang van energie en leiderschap te laten zien in de praktijk. Hij wilt met zijn show gedragsverandering bij de mens teweeg brengen. Voor de demonstratie worden vooraf een aantal honden geselecteerd.

Tijdens de demonstraties krijg je onder andere te zien hoe je de lichaamstaal van een hond leest en hoe je gedragsproblemen kunt voorkomen, hoe je het gedrag van je hond kunt aanpassen of bijsturen en natuurlijk hoe je je eigen gedrag kunt aanpassen.

Informatie Cesar Millan Leader of the Pack Live

De liveshow Cesar Millan Leader of the Pack Live wordt gehouden op 20 september 2014 in de Heineken Music Hall te Amsterdam en is Engelstalig.

Honden zijn niet toegestaan, alleen de honden die vooraf geselecteerd zijn mogen in de Heineken Music Hall in.

De toegangskaarten voor deze show kosten (inclusief servicekosten):

  • Silver: € 42,90
  • Gold: € 64,90
  • Platinum: € 104,50

Let op waar je kaartjes koopt. De kaartverkoop is sinds 1 maart gestart en zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl. Dit is het officiële kanaal waar je kaarten voor deze show kunt kopen.

Wanneer je een platinum ticket neemt zit je 1e rang en krijg je seminar notes en exclusieve toegang tot de vraag- en antwoord groepssessie die na de show gegeven wordt. Deze groepssessie duurt ongeveer 30 minuten.