Win prachtige prijzen bij aankoop van Royal Canin hondenvoeding

Royal CaninRoyal Canin heeft een winactie op touw gezet die ik met jullie wil delen!

Van 7 september t/m 11 oktober 2011 krijg je bij aankoop van Royal Canin hondenvoeding (vanaf 1,5kg) bij je dierenspeciaalzaak een kanslot om kans te maken op prachtige prijzen. Dit geldt ook bij aankoop van Royal Canin kattenvoeding.

Het enige wat je hoeft te doen is de unieke code die op je kanslot staat te registreren via www.royalcanin.nl/prijzenfestival. Eenmaal je code geactiveerd maak je kans om één van de (hoofd)prijzen te winnen.

Let op! De kansloten zijn alleen verkrijgbaar bij de deelnemende verkooppunten. Kijk op de website van Royal Canin welke dat zijn.

Wat kun je winnen

– 8 x een iPad 2
– 8 x een iPod Touch
– 10 x een maand gratis gezondheidsvoeding voor uw hond of kat
– 100 x een week gratis gezondheidsvoeding voor uw hond of kat

Bepaling prijswinnaars

De prijswinnaars worden uiterlijk vrijdag 11 november 2011 van de gewonnen prijs op de hoogte gesteld. De namen van de prijswinnaars worden tevens op de Royal Canin website bekend gemaakt. De uitreiking van de hoofdprijs vindt plaats in overleg met de winnaars.

Gooi je lot niet weg! De hoofdprijswinnaars dienen bij uitkering van de prijs het originele unieke lot met winnende lotnummer aan Royal Canin Nederland te tonen. Indien de winnaar het winnende lot niet kan tonen, zal een nieuwe winnaar voor de hoofdprijs worden bepaald.

Succes iedereen!