Spelletjesdag georganiseerd door “De Getrainde Hond Uden” 2 juni

Op donderdag 2 juni (Hemelvaartsdag) a.s. organiseert de “Getrainde Hond Uden” en spelletjesdag waar je samen met je hond bezig bent. Iedereen kan meedoen met zijn of haar hond. Je hoeft geen “getrainde hond” te hebben om mee te doen. Deelname is mogelijk voor honden vanaf 13 weken. Loopse teven worden uitgesloten van deelname.

Er is een stand waar je T-shirts en sweatshirts kunt laten bedrukken met allerlei hondenafbeeldingen. Verder is er een stand met hondenbenodigdheden.
Bij de spelletjes is inbegrepen een keuring door een dierenarts, een keuring op vacht en onderhoud, een foto van de hond en een leuke attentie.
Het inschrijfgeld bedraagt 17,50 euro per baas/hond combinatie. Elke volgende inschrijving voor een tweede hond uit het gezin is 15,00 euro. Om dit te controleren dient het inentingsboekje overlegd te worden. In verband met de vele aanmeldingen ben je pas ingeschreven als het inschrijfgeld is voldaan. Hiervoor kun je het bedrag storten op rekeningnummer 1573.31.709 ten name van Stichting De Getrainde Hond Uden onder vermelding van je naam, naam van de hond en het ras.

De spelletjes staan voor jullie klaar tussen 10.00 en 15.30 uur. Van 12.30 tot 13.00 uur is het pauze. Om + 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Voor meer informatie of om je in te schrijven zie http://www.degetraindehond.nl/