Martin Gaus

Martin Gaus is dankzij zijn tv-programma “Dierenmanieren” en “Natte Neuzen Show” algemeen bekend in Nederland en ook in België kennen vele mensen zijn naam. Wil je graag de biografie van Martin Gaus lezen of heb je interesse in één (of meerdere) van zijn boeken? Dan ben je hier aan het goede adres.

Biografie Martin Gaus

Martin Gaus (Schiedam, 25 december 1944) is een Nederlandse hondendeskundige en tv-presentator. Hij is in Nederland bekend geworden met het tv programma Dierenmanieren dat in 1981 voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie. Lees verder…

Martin Gaus boeken

Martin Gaus heeft heel wat boeken geschreven in zijn carrière. In dit artikel kun je informatie vinden over maar liefst acht van Martin Gaus zijn boeken. Lees verder…

Biografie Martin Gaus

Martin Gaus (Schiedam, 25 december 1944) is een Nederlandse hondendeskundige en tv-presentator. Hij is in Nederland bekend geworden met het tv programma Dierenmanieren dat in 1981 voor het eerst te zien was op de Nederlandse televisie.

Lees verder...

Martin Gaus boeken

Martin Gaus heeft heel wat boeken geschreven in zijn carrière. In dit artikel kun je informatie vinden over maar liefst acht van Martin Gaus zijn boeken.

Lees verder...