Hondenplanet website vernieuwd

ChampagneElke website is van tijd tot tijd aan vernieuwing toe. Omdat Hondenplanet een flinke groei heeft doorgemaakt en om de hoeveelheid informatie overzichtelijk en vindbaar te houden voor de bezoekers, was een nieuwe structuur nodig. Deze nieuwe structuur is gekomen samen met een nieuw design (layout).

Vanaf nu vind je het menu aan de rechterkant. Alle categorieën zijn op een zo overzichtelijk mogelijke wijze onderverdeeld in vier verschillende menu’s, “Aanschaf en Verzorging”, “Gedrag en Training”, “Bezigheden met de hond” en “Medisch”.

We blijven proberen zoveel mogelijk informatieve artikelen te plaatsen voor jou en je hond. we snappen dat niet alle artikelen voor iedereen geschikt zijn (bijvoorbeeld: medische artikelen) en daarom komen niet alle nieuwe artikelen op de voorpagina terecht. De artikelen zijn uiteraard wel te vinden in het menu aan de rechterkant.

Op de voorpagina komen artikelen die met de actualiteit te maken hebben, leuke hondennieuwtjes, hondentips en komende hondenshows en evenementen.

Hondenforum

We hebben ook een hondenforum voor alle hondeneigenaren gelanceerd. Ik zou het leuk vinden als je hier je vragen stelt, je kennis deelt en de leukste verhalen en belevenissen van je hond vertelt. We zijn er om elkaar te helpen en het is voor iedereen leuk om gekke verhalen, belevenissen en weetjes van mede hondeneigenaren te horen.