Honden Wandel 3-Daagse Tiel


Voor de 19e keer organiseert Honden Sport Vereniging Tiel dit jaar het wandelsport evenement voor baas en hond. Iedereen die één of meerdere honden heeft, groot of klein, kan aan dit evenement deelnemen samen met familie, vrienden, buren en kennissen.

Er kan gekozen worden uit 3 afstanden; ongeveer 2,5 km, 5 km of 10 km. De routes zullen in Tiel en omgeving worden uitgezet.

Zoals gebruikelijk vindt het evenement plaats tijdens het laatste weekeinde van augustus. Dit jaar is dat op vrijdagavond 24, zaterdag- en zondagmiddag 25 en 26 augustus 2012.

Op het terrein van HSV-Tiel zullen weer allerlei activiteiten worden georganiseerd. Iedereen is welkom. Natuurlijk is er ook de traditionele BBQ (optioneel) op zaterdagavond vanaf 19.00 uur, die zal overgaan in een gezellige feestavond.

Tarieven

Wandeling: € 7,50 per deelnemer
Kinderen onder de 12 jaar: Gratis
BBQ volwassenen: € 12,50 per persoon
BBQ kinderen: € 8,50 per persoon

Inschrijven kan op de website van HSV Tiel.

Algemene informatie

Starttijd voor alle afstanden op vrijdagavond 19:00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag 14.00 uur. Het vertrek- en aankomstpunt is vanaf onze locatie aan de Inundatiedijk Noord in Tiel.

Route 1: ± 2,5 km per dag (min. leeftijd hond 6 maanden)
Route 2: ± 5 km per dag (min. leeftijd hond 8 maanden)
Route 3: ± 10 km per dag (min. leeftijd hond 10 maanden)

Is een 3-daags evenement te zwaar voor u of uw hond, of ontbreekt u de tijd, dan bestaat ook de mogelijkheid om één dag of twee dagen mee te lopen.