Honden Wandel 3-Daagse in Tiel

HSV TielVoor de 18e keer organiseert Honden Sport Vereniging Tiel de “Honden Wandel 3-Daagse” voor baas en hond. Iedereen die één of meer honden heeft kan meedoen aan dit evenement.

Net als ieder jaar vindt dit honden evenement plaats in het laatste weekeinde van augustus. Dit jaar is dat op 26 tot en met 28 augustus 2011.

Er kan gekozen worden uit 3 verschillende afstanden zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar gewenste afstand. De afstanden zijn 2,5 km, 5 km of 10 km. Alle routes zullen in Tiel en omgeving worden uitgezet.

Als 3 dagen lopen te zwaar is voor jezelf of voor je hond, of als je niet alle dagen kunt dan bestaat er de mogelijkheid om op één of twee dagen mee te lopen.

Minimale Leeftijdsgrens voor de hond

Er geldt wel een minimale leeftijdsgrens voor de hond op alle afstanden. Dit komt omdat het voor een jonge pup nog niet goed is om hele lange afstanden te lopen.
Route 1: ± 2,5 km per dag (min. leeftijd hond 6 maanden)
Route 2: ± 5 km per dag (min. leeftijd hond 8 maanden)
Route 3: ± 10 km per dag (min. leeftijd hond 10 maanden)

Inschrijven

Ben je er helemaal klaar voor en kun je niet wachten tot het 26 augustus is? Schrijf je dan alvast snel in via HSV Tiel.

Honden Wandel 3-Daagse bezoeken

Ook als u niet kunt deelnemen aan de Honden Wandel 3-Daagse ben je van harte welkom als bezoeker en mag je gerust de hond meenemen.

Op het terrein van HSV Tiel zullen allerlei verschillende activiteiten georganiseerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld met de hond een behendigheidsparcours lopen.