Honden evenementen 26 t/m 28 augustus

Hond rent met tennisbalWil je aankomend weekend graag iets leuks doen met je hond, maar heb je nog geen enkel idee wat? Aankomend weekend zijn er hartstikke veel honden activiteiten die je kunt bezoeken en aan sommige kun je ook deelnemen.

Honden Wandel 3-Daagse in Tiel 26, 27 en 28 augustus
Heb je zin om samen met je hond 3 dagen een heerlijk stuk te wandelen? Dit kan in Tiel. Voor de 18e keer organiseert Honden Sport Vereniging Tiel de “Honden Wandel 3-Daagse” voor baas en hond. Iedereen die één of meer honden heeft kan meedoen aan dit evenement.

Nationale wedstrijd politiehonden 27 augustus
Breng een bezoekje aan de nationale wedstrijd voor politiehonden en kijk je ogen uit. De honden moeten onder andere speuren, springen over een schutting, apporteren, overzwemmen, en nog veel meer.

Hondenshow Ahoy Rotterdam 27 en 28 augustus
Je kunt ook hondenshow Ahoy Rotterdam bezoeken. Hier worden op zowel zaterdag als zondag honderden honden gekeurd uit binnen- en buitenland. Je mag ook je eigen hond meenemen ook al doe je niet mee.

Royal Canin DOG Challenge 27 en 28 augustus
Martin Gaus komt terug op de televisie met het programma Royal Canin DOG Challenge. Deelnemen is niet meer mogelijk, maar je kunt wel kijken. Wat je tijdens deze dagen kunt zien is: Agility (behendigheid), apporteren, flyball en treibbal.

Honden Triatlon 28 augustus
KC Pampus organiseert in samenwerking met de Hondenbescherming en de Reddingsbrigade Almere, de 20ste editie van de Honden Triatlon. Voor de bezoekers zijn er vanaf 12.00 uur op het binnenterrein diverse demonstraties en workshops te bewonderen van de disciplines die bij een kynologenclub gegeven worden.