Nederlands Cesar Millan boek “Cesar, de leider van het roedel”

Cesar Millan de leider van het roedelBe The Pack Leader is het tweede boek van Cesar Millan dat naar het Nederlands vertaald is. Het boek bevat 376 pagina’s en is vanaf 15 september verkrijgbaar. De titel van het boek is “Cesar, de leider van het roedel” en je kunt het kopen voor € 18,95. Het digitale boek (ebook) gaat € 14,25 kosten maar is nog niet te reserveren.

Cesar, de leider van het roedel

Het boek “Cesar, de leider van het roedel” staat gevuld met praktische tips en technieken die elke hondenbezitter nodig heeft om een echte “Pack Leader” te worden. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe belangrijk het is kalme assertieve energie uit te stralen en hoe je het kunt gebruiken met betrekking tot je hond en tot anderen om je heen. Kalme assertieve energie is tenslotte de basis van Cesar Millan zijn methode.

In dit boek kun je ook de waarheden over gedragswerktuigen, van riemen en harnassen tot clickers en e-collars lezen, hoe je de behoefte van het ras van de hond vult en er worden ook talloze vragen uit Cesar zijn praktijk beantwoordt om de meest voorkomende gedragsproblemen tegen te gaan.

Tot slot staan er ook nog succesverhalen van Cesar’s klanten, kijkers en fans in – inclusief de familie Grogan van Marley & me fame.
Koop Nu

Interesse in meer boeken van Cesar Millan? Bekijk snel het overzicht van alle Cesar Millan boeken.