Cesar Millan liveshow op 21 mei 2012 in Ahoy Rotterdam

Cesar Millan Live‘s Werelds bekendste hondenfluisteraar Cesar Millan komt in 2012 opnieuw naar Nederland! Dit jaar was Cesar ook al in Nederland en gaf hij maar liefst drie uitverkochte shows in de Heineken Music Hall.

De kaartverkoop voor Cesar Millan LIVE 2012 in Ahoy Rotterdam begint aanstaande zaterdag 19 november om 11.00 uur.

Over Cesar Millan

Cesar Millan is succesvol auteur en heeft veel bekendheid opgedaan met zijn serie The Dog Whisperer wat dagelijks uitgezonden wordt op National Geographic Channel in Nederland en wereldwijd in meer dan 100 landen te zien is.

In de unieke liveshow “Cesar Millan LIVE” op maandag 21 mei in Ahoy in Rotterdam laat Cesar het publiek de wereld zien door de ogen van hun hond en laat hij zien hoe alledaagse bezigheden kunnen uitgroeien tot gedragsproblemen. Ook demonstreert Cesar met behulp van state-of-the-art multimedia het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal vooraf geselecteerde honden en hun baasjes. Gedurende deze live show biedt Cesar waardevolle tips en handvatten om ervoor te zorgen dat jouw hond kalm en in balans is en blijft. De bijzondere vaardigheden van Cesar Millan zullen de relatie tussen baas en hond voorgoed veranderen!

Beroemdheden zoals Scarlett Johansson, Oprah Winfrey, Nicolas Cage en Will Smith klopten al aan bij Cesar om hun hond te laten trainen en in balans te brengen. Nu hebben de Nederlandse fans van Cesar Millan opnieuw de kans om persoonlijk getuige te zijn van Cesar Millan’s talenten.

Cesar Millan LIVE is bedoeld om gedragsverandering bij de mens teweeg te brengen, daarom zijn er, naast de voorgeselecteerde honden, geen honden toegestaan in Ahoy. De show is in het Engels.

Waar, Wanneer en kosten

Maandag 21 mei 2012
Ahoy – Rotterdam
Entree: Bronze € 42,90, Silver € 53,90, Gold € 64,90, Platinum € 104,50 (incl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur
Voor deze show zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

Platinum ticket: Zitplaats rang 1, seminar notes en exclusieve toegang tot de ongeveer 30 minuten durende Question and Answer groepssessie met Cesar na de show.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag 19 november om 11.00 uur via: http://www.livenation.nl/