Cesar Millan komt naar Nederland en België

Cesar Millan‘Cesar Millan LIVE’ komt op zaterdag 7 mei en zondag 8 mei 2011 naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. In Belgïë komt Cesar Millan op 6 mei 2011 naar het Sportpaleis in Antwerpen. Cesar, bekend van de serie Dog Whisperer op National Geographic Channel, zal zijn bijzondere inzichten in de hondenpsychologie delen en demonstreren hoe mensen onbewust een rol spelen in de gedragsproblemen van hun hond. De voorverkoop voor ‘Cesar Millan LIVE’ begint aanstaande vrijdag(17 december) om 10.00 uur via LiveNation. Als u met uw hond te zien wilt zijn op de show, lees dan snel Uw hond bij de show Cesar Millan Live.

Scarlett Johansson, Oprah Winfrey, Nicolas Cage en Will Smith hebben allen hun hond laten trainen en in balans laten brengen door TV sensatie Cesar Millan. Nu hebben fans en hondenliefhebbers in Nederland de kans om persoonlijk getuige te zijn van Cesar Millan’s talenten, want zijn inspirerende live spektakel ‘Cesar Millan LIVE’ komt voor het eerst naar Nederland!

In de unieke live show ‘Cesar Millan LIVE’ gebruikt Cesar state-of-the-art multimedia in combinatie met honden en hun eigenaren om zijn unieke concepten te illustreren. Tijdens de eerste helft van deze live show leert Cesar het publiek hoe de alledaagse dingen die we thuis doen kunnen uitgroeien tot gedragsproblemen. Hij biedt ook waardevolle tips en handvaten om je hond kalm en in balans te laten zijn als hij thuis is. In het tweede deel van de show demonstreert Cesar het belang van energie en leiderschap in de praktijk met een aantal van tevoren geselecteerde honden en hun baasjes. Gedurende dit live spektakel laat Cesar het publiek de wereld zien door de ogen van hun hond en zijn bijzondere vaardigheden zullen de relatie met hun honden voorgoed veranderen.

“Naar wat een fantastische plekken nemen honden mij mee”, zegt Cesar. “Als je mij had gezegd, toen ik nog in Mexico woonde, dat ik op een dag met mijn eigen live show de hele wereld over zou reizen denk ik niet dat ik het ooit had geloofd. Ik rehabiliteer honden en train mensen om zo de kans te krijgen om mijn talenten te delen en hondeneigenaren te helpen om Packleader van hun honden te worden. Dit helpt mij om mijn visie te vervullen om van de wereld een betere plek te maken.”

N.B.
Cesar Millan LIVE is bedoeld om gedragsverandering bij mensen teweeg te brengen, daarom zijn er geen honden toegestaan in de Heineken Music Hall. Alleen toegang voor voorgeselecteerde honden. De show is in het Engels.
De serie Dog Whisperer is dagelijks te zien op National Geographic Channel.
National Geographic Channel presents
CESAR MILLAN LIVE
Zaterdag 7 mei 2011
Zondag 8 mei 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 19.30 uur
Zondag 8 mei 2011
Heineken Music Hall – Amsterdam
Aanvang: 13.00 uur
De show van zaterdag 7 mei is volledig uitverkocht.
De show van zondag 8 mei 19.30 is volledig uitverkocht.
De kaartverkoop voor de show van zondag 8 mei om 13.00 start op 26 januari om 10.00 uur via www.livenation.nl of www.cesarmillanlive.com

Vrijdag 6 mei 2011
Sportpaleis – Antwerpen
Aanvang: 19:30
Er zijn nog kaarten beschikbaar via teleticketservice.com of www.cesarmillanlive.com

Cesar Millan Live is in mei, maar als u zich niet in kunt houden dan kunt u zich alvast inlezen met de boeken van Cesar Millan.